Tanda-tanda

 Wednesday, August 20, 2008

Semua tanda-tanda nak period dah ada. Jerawat dah naik sket. Tanda-tanda lain pun sudah ada. Malas sangat-sangat. Tup tup.. dah 14 July.

----------

Scene 1.

Kenapa period aku tak datang-datang lagi? Mengadu pada Nida. " Kakak aku kata ada dua aje kalau jadi gitu. Nak period.. atau pun nak pregnant"


------------

Scene 2.

Utk Maskara X, aku malas nak cater mihun. Jadi bila bagitau naga yang aku malas. Naga bertanya " Kenapa ko malas sangat ni? Ko mengandung apa??"

------------

Scene 3.

Sms daripada Ika.

"... Since dah sebulan kawin, I nak tanya, bila nak ada anak?"

----------

9 comments:

sinaganaga Wed Aug 20, 03:41:00 PM  

Daun,
Aku rasa, kau patutu latih beberapa orang groupies new intake untuk cater mihun - kalau dak, makan biskut kering nanti kat MASKARA weh!!!!

en_me Wed Aug 20, 03:47:00 PM  

ammvoiii, dah tawen ghupernyerrr..

A t i Q a h Thu Aug 21, 01:46:00 AM  

Soalan saya pulak.
Apa nama anak akak nanti? Eheh.

Pnut Thu Aug 21, 09:14:00 AM  

abng mior kata
"ko rasa lah nuar melayan bini mengandung" hahahaah giliran ko pulak, aku dah abeh...
hahahaha

pssst masa akak ngandung abg mior mabuk ooo sian dia asek muntah2..naik keter tak leh econ sbb loya...dalam keter ada asam oooo

mangosteenskin Thu Aug 21, 10:24:00 AM  

hm...sy yg berdebar baca post ini. hahahahahaha.

F.a.i.z.z.a.h Thu Aug 21, 01:16:00 PM  

so, kesimpulannya? :)

*bawak2 bersabar je lah ek. dah ader tanda2 lain ke? tanda2 yg lebih mencabar jiwa raga?

kemat Thu Aug 21, 04:12:00 PM  

nak kongsi stok asam ngan aku ker..hehe

org.sepi Fri Aug 22, 07:19:00 PM  

mudah2an murah rezeki hendaknya..

mangosteenskin Mon Aug 25, 10:33:00 AM  

cikpuan daun....meh laungkan semangat merdeka! jemput datang ye...

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP